Арсенал спробує зупинити Ліверпуль, який розриває АПЛ після відходу Клоппа: прогноз на бій

26 жовтня 2024, 14:30
Читать новость на русском

Ліверпуль неочікувано захопив лідерство в чемпіонаті Англії попри зміну тренера влітку. Першим топовим випробуванням для Арне Слота стане виїзд до Арсеналу.

В чемпіонаті Англії цими вихідними пройдуть матчі 9 туру АПЛ 2024-2025. Центральний бій вікенду відбудеться у неділю, 27 жовтня, в Лондоні, де Арсенал прийматиме Ліверпуль, повідомляє 24 Канал. Початок – о 18:30 за київським часом.

До теми Зінченку буде боляче: піцерія Dominos ефектно затролила Арсенал через відсутність трофея АПЛ

Бій лідерів АПЛ

Обидві команди непогано стартували цього сезону. До минулого туру Арсенал взагалі не знав смаку поразок, але Борнмуту все ж вдалось зупинити команду Артети. Через це "каноніри" залишились на третьому місці в турнірній таблиці АПЛ.

Арсенал має відставання у чотири бали від лідера чемпіонату, яким наразі є як раз Ліверпуль. Мерсисайдці влітку попрощались із Юргеном Клоппом, який очолював команду більше восьми років.

Очікувалось, що у "червоних" буде спад, проте справи при Арне Слоті навіть покращились. Ліверпуль виграв 11 з 12-ти матчів у всіх турнірах та закріпився серед лідерів як АПЛ, так і Ліги чемпіонів. Тепер же на клуб чекає найскладніший суперник із всіх, що були.

Прогноз Favbet

Очікувано, що у такому лобовому матчі немає явного фаворита. Втім шанси Арсеналу оцінюються трохи вище – 2,51 проти 2,91 на перемогу Ліверпуля. На нічию ж виставлений коефіцієнт 3,35.

Читайте також Слот установив із Ліверпулем абсолютний рекорд англійського футболу

При цьому експерти не очікують у матчі більше трьох голів. Коефіцієнт на "тотал більше 3,5" становить аж 3,10, хоча відзначитися мають обидва клуби. Ймовірність цього – 1,72. Головними претендентами на гол є наступні футболісти:

Мохамед Салах (Ліверпуль) – 2,80
Дарвін Нуньєс (Ліверпуль) – 2,90
Букайо Сака (Арсенал) – 3,20
Габріель Жезус (Арсенал) – 3,20
Рахім Стерлінг (Арсенал) – 3,50
Кай Гаверц (Арсенал) – 3,50
Луїс Діас (Ліверпуль) – 3,90
Леандро Троссар (Арсенал) – 4,20
Коді Гакпо (Ліверпуль) – 4,20
Габріель Мартінеллі (Арсенал) – 4,20