У Довбика проблеми : чи зможе українець зіграти у матчі проти чемпіона Італії

16 жовтня 2024, 15:09
Читать новость на русском

Джерело:

Corrire dello Sport

Артем Довбик повернувся у розташування Роми після перерви на ігри збірних. Однак, український нападник має певні проблеми після матчів Ліги націй.

27-річний центрфорвард "вовків" після виступів у збірній України повернувся у табір римської команди із пошкодженням. Лікарі діагностували у нападника "джалороссі" запалення коліна, повідомляє Corrire dello Sport.

Читайте також Довбик і Циганков "зірвали" трансфер росіянина в Жирону: як це сталося

Наскільки серйозна травма Довбика

Український нападник забив відіграв 80 хвилин у матчі проти Чехії в 4-му турі Ліги націй-2024/2025, після чого був замінений. Згодом 27-річний нападник вирушив у Рим.

Наразі, Довбик не готовий на повну до протистояння із Інтером. Хоча нападник запевнив, що почувається добре, але пошкодження дає знати про себе.

Лікарі римської команди працюватимуть над відновленням Артема Довбика. Першочергове завдання медиків – максимально підготувати українського голеадора до матчу із чинним чемпіоном Італії Інтером, який відбудеться у неділю, 20 жовтня.

Зазначимо, що у поточній кампанії Артем Довбик у складі "вовків" зіграв у 9 матчах на клубному рівні. У своєму активі українець має 4 забитих м'ячі та 1 результативну передачу.