Зірковий захисник ПСЖ засвітив нову кохану: фото палкої дівчини

15 жовтня 2024, 22:40
Читать новость на русском

Джерело:

GSM HQ

Зірковий захисник ПСЖ Ашраф Хакімі через певний час після розлучення з дружиною знайшов нове кохання. Обраницею марокканського футболіста стала нідерландська модель.

25-річного фулбека парижан помітили разом з його новою дівчиною – Шанікою Арнелль. Вона є успішною моделлю із Амстердама та має у своєму інстаграмі близько 200 тисяч шанувальників, про це повідомляє GSM HQ.

Читайте також Дружина футболіста збірної України зачарувала шанувальників: яскраві фото дівчини

Нове кохання Ашрафа Хакімі

У GSM HQ порівняли нову дівчину марокканського захисника ПСЖ з коханою Кріштіану Роналду – Джорджиною Родрігес. Також додають, що Шаніка сподобалась Ашрафу Хакімі з першої зустрічі.

Вона вже бачить себе разом з Хакімі на обкладинці Vogue. Вона може стати новою Джорджиною, тому що їхні перші фотографії були зроблені в парку в Парижі, як і перші фотографії Родрігес з Роналду в Діснейленді,
– пише GSM.

Арнелль і Хакімі встигли побувати один в одного вдома. Дівчина була вражена розмірами шафи для одягу в будинку свого нового бойфренда.

Нова дівчина захисника ПСЖ Ашрафа Хакімі / Фото з інстаграму Шаніки Арнелль

Нагадаємо, що майже рік тому Ашрафа Хакімі звинувачували у зґвалтуванні. Після чого його колишня дружина та акторка Хіба Абук вирішила розірвати стосунки з гравцем паризького клубу.

Процес розлучення акторки та футболіста супроводжувався гучним скандалом, адже ексдружина Хакімі планувала отримати частину статків захисника. Про те, все майно фулбека ПСЖ було записано на його матір, тому Хіба Абук нічого не отримала.