Арсенал готується до Шахтаря: команда Зінченка після успішного старту зіграє із клубом Забарного

18 жовтня 2024, 08:40
Читать новость на русском

Одним з найцікавіших матчів суботи в АПЛ стане бій Борнмута та Арсеналу. Для лондонців гра стане підготовкою до битви із Шахтарем в Лізі чемпіонів.

Цими вихідними в АПЛ пройдуть матчі 8 туру сезону 2024-2025. На вечір суботи, 18 жовтня, винесена зустріч між Борнмутом та Арсеналом, повідомляє 24 Канал. Початок – о 19:30 за київським часом.

До теми Легендарний чемпіон світу завершив кар'єру у 39 років: зворушлива історія футболіста

Дербі українців

"Каноніри" успішно стартували у цьому сезоні та досі не знають смаку поразки. В Лізі чемпіонів Арсенал зіграв внічию з Аталантою та обіграв ПСЖ. Вже наступного вівторка, 22 жовтня, на команду Артети чекатиме бій із Шахтарем.

В чемпіонаті ж лондонці виграли п'ять матчів та два звели до нічиєї. Це дозволяє Арсеналу йти третім в турнірній таблиці, проте відстань від лідера Ліверпуля складає лише один бал.

Борнмут також непогано почав цей сезон, хоча і зазнав трьох поразок. При цьому "вишні" здолали Евертон та Саутгемптон і у семи іграх набрали 8 очок. Завдяки цьому команда Іраоли піднялась на 13 місце.

У звітній зустрічі можливо відбудеться дербі українців. Ілля Забарний є стабільним гравцем основи Борнмута, відігравши повністю всі сім матчів. А ось Олександр Зінченко став рідше отримувати ігровий час, а останні ігри "канонірів" пропустив через травму.

Читайте також Арсенал зберігає інтерес до лідера Шахтаря: коли день Х для майбутнього Судакова

Прогноз Favbet

З огляду на положення команд, недивно, що Арсенал є фаворитом у звітній зустрічі. Проте і Борнмут не назвеш очевидним андердогом. Перемога "канонірів" оцінюється у 1,69, тоді як Борнмута – у 5,00.

На нічию ж виставлений коефіцієнт 4,05, а на непрограш "вишень" – 2,24. При цьому експерти вірять у результативну гру. Ймовірність "тотал більше 2,5" становить 1,75, тоді як ТМ2,5 – 2,15.

Відзначимо, що Борнмут є комфортним суперником для Арсеналу. Лондонці виграли 13 із 16-ти особистих зустрічей, в тому числі п'ять останніх. Єдиний тріумф "вишень" стався аж у 2018 році.