Перший титул у кар'єрі: Черкашин декласував аргентинця та став чемпіоном WBC International

27 жовтня 2024, 14:05
Читать новость на русском

Українсько-польський боксер середньої ваги Федір Черкашин провів перший титульний поєдинок у кар'єрі. Суперником уродженця Харкова був аргентинець Орасіо Папецкі.

Увечері 26 жовтня у польському місті Закопане відбувся вечір боксу. У головній події шоу Федір Черкашин та 33-річний аргентинець Себастіан Орасіо Папецкі боролися за вакантний титул чемпіона WBC International у середньому дивізіоні, пише 24 Канал.

Читайте також Легендарний Баффер зробив прогноз на реванш Усик – Ф'юрі та анонсував нову битву за абсолют

Черкашин побив Папецкі у титульному бою

Українсько-польський боксер переважав суперника у русі. Аргентинець не встигав за маневрами Федора який багато комбінував та завдавав ударів. 

У підсумку 10-раундовий поєдинок завершився впевненою перемогою Черкашина завдяки одноголосному рішенню суддів: 100−90, 100−90, 100−90. Папецкі зазнав п'ятої поразки в кар'єрі.

28-річний уродженець Харкова став чемпіоном WBC International у середньому дивізіоні. Для Федора це перший титул у кар'єрі.

Черкашин став чемпіоном WBC International / фото Knockout Boxing Night

На рахунку Черкашина відтепер 25 перемог на професійному рингу. Єдиної поразки українець зазнав у 2023 році, коли в андеркарді бою Усик – Дюбуа поступився французу Анауелю Нгамісензі.

Нагадаємо, що починаючи з 2017 року Черкашин проживає у Польщі. На рингу боксер представляє дві країни.