Красуня Білодід поділилась кадрами з "гарячої" фотосесії: відео палкої дівчини

20 жовтня 2024, 16:16
Читать новость на русском

Джерело:

Дар'я Білодід

Українська призерка Олімпійських ігор Дар'я Білодід знову спробувала себе у ролі моделі. Дівчина потішила своїх шанувальників відео із нової фотосесії.

24-річна українська дзюдоїстка у своєму інстаграмі опублікувала відео із фотосесії у досить не звичному місці. Дівчина позує у дизайнерському вбранні на фоні загадкової пустелі, яка підкреслює її чарівну красу.

Читайте також Дар'я Білодід відсвяткувала своє 24-річчя: фото чарівної іменинниці

Запальна Білодід у пустелі

Дар'я Білодід на даний час активно веде свої соціальні мережі. Наразі, у дівчини близько пів мільйона підписників у інстаграмі.

Також українська дзюдоїстка перебуває за межами Батьківщини. Останні дописи Дар'я публікувала із ОАЕ, а саме Дубаю, тому скоріш за все фотосесія відбулась в країні Близького Сходу.

У новій публікації приголомшлива Дар'я Білодід у ролі моделі позує на фоні неймовірних та таємничих піщаних краєвидів. Шанувальники оцінили такий перфоманс від олімпійської призерки.

Зазначимо, що після невдалої для Дар'ї Олімпіади-2024 в Парижі, дівчина призупинила свою спортивну кар'єру. Наразі, українська дзюдоїстка проводить майстер-класи та ділиться своїм досвідом з юним поколінням.