Динамо анулювало квитки на українське класико: клуб оголосив війну перекупникам

13 жовтня 2024, 18:58
Читать новость на русском

Джерело:

ФК Динамо Київ

Українське класичне дербі за всіх часів викликає підвищений глядацький інтерес. Напередодні суперпоєдинку Динамо виявило підозрілу активність спекулянтів.

Київське Динамо продовжує боротьбу з перекупниками квитків. Про це повідомляє офіційний сайт "біло-синіх".

Читайте також Зміна фаворита на чемпіонство в УПЛ: які шанси Шахтаря та Динамо на золото

Заява Динамо щодо сумнівних квитків

Пресслужба киян опублікувала заяву, в якій повідомила про анулювання квитків, які були придбані неофіційно. Тож на центральний поєдинок з Шахтарем потраплять лише віддані фани "біло-синіх".

"Завдяки аналізу нашого квиткового оператора, всі акаунти з підозрілими транзакціями були заблоковані, а квитки, придбані з порушеннями, анульовані.

Квитки, придбані через неофіційні ресурси, у перекупників або обхідними шляхами, є недійсними – і не дають право на відвідування матчу", – йдеться у заяві клубу.

Динамо закликало уболівальників купувати квитки на офіційних ресурсах. Лише у такий спосіб у клубі сподіваються зупинити спекулянтів.

Крім того, організатори центрального матчу першого кола УПЛ залишають за собою право перевіряти документи, що засвідчують особу. Таким чином вдасться уникнути порушень.

Динамо та Шахтар напередодні класико

  • Нагадаємо, що українське класичне дербі відбудеться в рамках 11-го туру УПЛ. Поєдинок Динамо – Шахтар пройде у неділю, 27 жовтня. Початок зустрічі – о 18:00.
  • Наразі команда Олександра Шовковського очолює турнірну таблицю. "Гірники" відстають від киян на 6 очок та займають четверту сходинку.