Джошуа відбув дискваліфікацію після жахливого нокауту від Дюбуа

20 жовтня 2024, 17:31
Читать новость на русском

Колишній чемпіон світу Ентоні Джошуа не збирається завершувати спортивну кар''єру. Незабаром промоутери Ей-Джея оголосять його наступний поєдинок.

У битві британських титанів хевівейту у Лондоні перемогу святкував Даніель Дюбуа, який сенсаційно нокаутував Ентоні Джошуа у п'ятому раунді. Після цього поєдинку Британська боксерська рада винесла рішення про 28-денну дискваліфікацію Ей-Джея, пише 24 Канал.

Читайте також "Влаштуємо великий сюрприз": Туркі Аль аш-Шейх анонсував грандіозний турнір за участю Усика

Коли відбудеться наступний бій Джошуа

Це стандартна процедура для боксера, який зазнав поразки нокаутом. 19 жовтня завершився останній день дискваліфікації Джошуа. 

Тепер Ентоні отримав зелене світло, щоб повернутися на ринг. Раніше організатор боксерського сезону в Ер-Ріяді Туркі Аль аш-Шейх повідомив, що реванш Джошуа – Дюбуа може відбутися 22 лютого 2025 року.

Натомість боксерська організація IBF, чиїм поясом володіє Дюбуа, встановила крайній термін для поєдинку – 22 квітня.

Зазначимо, що переможець реваншу в наступному поєдинку може зустрітися з тріумфатором битви Усик – Ф'юрі, яка запланована на 21 грудня.

Нагадаємо, що поразка від Дюбуа стала четвертою для Джошуа. Ей-Джей володів поясом IBF до 2021 року, коли сенсаційно поступився українцю Олександру Усику. Крім того, Ей-Джей втратив титули WBA, WBO та IBO.