Барселона зіграє проти Реала у спеціальній формі на честь гурту Coldplay

17 жовтня 2024, 17:12
Читать новость на русском

Джерело:

fcbarcelonacollection.com

Каталонці вдягнуть ексклюзивне екіпірування завдяки новому альбому британського гурту. Ця акція проводиться в рамках партнерства із платформою Spotify.

Вже 26 жовтня в чемпіонаті Іспанії відбудеться один з найбільш очікуваних матчів сезону. У Мадриді місцевий Реал прийме свого одвічного суперника Барселону.

До теми Зірковий екснападник Барселони звернувся до суду через борги каталонської команди

Спеціальна форма Барси

Остання нині співпрацює із платформою Spotify. Протягом останніх років каталонці готували спеціальну ігрову форму на матчі з Реалом саме в рамках контракту зі спонсором.

Цього разу Барселона знову планує ексклюзивне екіпірування на Ель Класіко. Воно буде присвячене новому альбому "Moon Music" від популярного британського рок-гурту Coldplay.


Особлива форма Барселони під Ель Класіко / fcbarcelonacollection.com

Форма буде представлена 18 жовтня і одразу буде доступна у продажу в лімітованій кількості. Нагадаємо, що минулого сезону на дербі з Реалом каталонці вдягнули форму із логотипом гурту Pink Floyd.

Читайте також На "Камп Ноу" робітники влаштували масову бійку із застосуванням молотів і лопат: відео махачу

Нагадаємо, що Барселона вдало стартувала у поточному сезоні. Команда Хансі Фліка виграла 9 з 11-ти матчів в усіх турнірах та очолила турнірну таблицю Ла Ліги. Реал же відстає на три бали.