Без карти України та патріотичного гасла: у мережі показали нову форму збірної

8 жовтня 2024, 18:08
Читать новость на русском

Джерело:

Віктор Вацко

У жовтні національна збірна України проведе два матчі Ліги націй. На поєдинки проти Грузії та Чехії підопічні Сергія Реброва вийдуть у формі від нового технічного спонсора.

Презентація нової форми від німецької компанії Adidas повинна відбутися 9 жовтня. Про це повідомив футбольний коментатор Віктор Вацко у своїй авторській програмі.

Читайте також Україна ще ніколи не програвала Грузії: історія зустрічей із суперником по Лізі націй

Як виглядає новий комплект форми

УАФ уклала угоду з відомим брендом Adidas терміном на шість років. Попередню форму постачала іспанська компанія Joma.

За інформацією Вацка, розробка ексклюзивної форми знаходиться на фінальній стадії. Вона надалі повинна бути погоджена експертами ФІФА та УЄФА, Таким чином ексклюзивний дизайн буде представлений не раніше жовтня 2025 року.

Тож проти Грузії збірна України зіграє у стандартній формі жовтого кольору з синіми вставками. На футболках буде відсутній патріотичний дизайн – карта України та гасло "Слава України". Нібито в УЄФА заборонили використовувати такі важливі меседжі.

Нова форма збірної України / фото від користувача Yozhyk

Нагадаємо, що у жовтні збірна України зіграє два матчі у Лізі націй 2024/25. 11 числа підопічні Реброва зустрінуться з Грузією, а 14 – з Чехією.

Зазначимо, що "синьо-жовті" невдало стартували в Лізі націй. Українці зазнали поразок від Албанії (1:2) та Чехії (2:3). Після двох турів команда Реброва замикає квартет В1.