"Римський імператор" зробив шокуючу заяву: що сказав легенда "вовків"

21 жовтня 2024, 17:44
Читать новость на русском

Джерело:

Sky Sport Italia

Колишній гравець Роми та збірної Італії Франческо Тотті зробив заяву, яка шокувала чималу кількість футбольних вболівальників по всьому світу. Легендарний нападник "вовків" може повернутись на футбольне поле.

48-річний ексфорвард "джалороссі" та збірної Італії розповів про майбутні плани. Невдовзі "Римський імператор" після довготривалої паузи може повернутись у професійний футбол, про це повідомляє Sky Sport Italia.

Читайте також Один у полі не воїн: Довбик отримав вердикти після провального матчу беззубої Роми

Легендарний камбек Тотті

Франческо Тотті повідомив, що останні декілька місяців з ним контактували деякі команди. У зв'язку з цим легендарний екснападник "вовків" задумався над поверненням на футбольне поле.

Це було б важко, але ніколи не кажи ніколи. Були гравці, які поверталися через багато років після завершення кар'єри. Щоби грати в Серії А, треба добре тренуватися. Думаю, через два місяці підготовки я б був готовий грати,
– сказав Тотті.

Нагадаємо, що Франческо Тотті завершив виступи на професійному рівні у 2017 році. За час своєї довготривалої та яскравої кар'єри він виступав тільки у Ромі, а зі збірною Італії тріумфував на Чемпіонаті світу 2006 року.