Це було легше, ніж я думав, – Ф'юрі пригадав перший бій з Усиком

25 жовтня 2024, 19:54
Читать новость на русском

Джерело:

BoxingScene

Менше ніж два місяці залишається до реваншу між Тайсоном Ф'юрі та Олександром Усиком. Топ-зірки хевівейту вдруге у цьому році зустрінуться на рингу.

Перша зустріч суперників завершилася перемогою Олександра Усика. Український боксер завоював усі основні пояси надважкого дивізіону та став абсолютним чемпіоном світу.

Читайте також Я освічений боксер-важковаговик, – Ф'юрі про умови перемоги над Усиком

Ф'юрі розповів про перший бій з Усиком

На думку Тайсона Ф'юрі, бій проти українця виявився легшим, ніж він очікував. Британець похизувався влучністю своїх ударів.

"Чесно кажучи, це було легше, ніж я думав. Я слухав Тоні Беллью, слухав Ей Джея, і вони сказали, що цього хлопця так важко вдарити, він ніби з "Матриці". Тож я думав, що його дуже важко вдарити.

Я очікував, що буду завдавати багато неточних ударів. Але насправді його було набагато легше вдарити, ніж я очікував, і це змусило мене трохи заспокоїтися, тому що щоразу, коли я кидав аперкот у тіло чи голову, чи робив фінт, я влучав", – сказав Ф'юрі.

Після першого бою з'явилися чутки, що "Циганський король" зламав щелепу Усику. Проте володар титулів WBA, WBC, WBO та IBO спростував цю інформацію.

Реванш Усик – Ф'юрі: останні новини