Забарний оцінив старт сезону та зізнався, чим український футбол відрізняється від англійського

21 жовтня 2024, 15:39
Читать новость на русском

Джерело:

Setanta Sports

Ілля Забраний з січня 2023 року виступає в Англії. Він є одним із найстабільніших футболістів збірної України та має постійну ігрову практику в Борнмуті.

Напередодні "вишні" завдали першої поразки в сезоні Арсеналу в сезоні та піднялися в першу половину турнірної таблиці АПЛ. Центральний захисник Ілля Забарний оцінив старт кампанії для свого клубу, повідомляє Setanta Sports.

Читайте також "Він лапав мене": в АПЛ розгорівся секс-скандал через домагання від власника клубу

Забарний про старт сезону в Борнмуті

Уродженець Києва розповів, що команда непогано провела перші два місяці сезону, проте, на його думку, Борнмут має потенціал боротися за вищі цілі.

"Непоганий, але, я вважаю, що могли справи бути й кращі. Я хочу цього, я прагну більшого від усіх в клубі, від себе самого в першу чергу, тому будемо вже робити свою справу так, як вже є. Ми, на жаль, втратили очки там, де непотрібно було.

Завдання на сезон не озвучувались, але я сам знаю для себе, що я хочу від команди, від усіх – щоб ми били рекорди всі та підіймались якомога вище. Хочу грати в єврокубках. Кожен футболіст про це мріє та хоче цього, тому я так само прагну цього та буду йти до цього", – сказав Забарний.

До слова. Наразі Борнмут посідає десяте місце в турнірній таблиці АПЛ, набравши 11 очок у восьми матчах. Від третього місця "вишні" відстають на шість залікових балів.

Також Ілля розповів, чи є в колективі Борнмута ментальний лідер. Він заявив, що саме в цьому компоненті англійський футбол сильно відрізняється від українського:

Насправді тут всі такі. Ніхто ніколи не мовчить, всі один одного підтримуємо. Це відрізняється від українського футболу, тут роздягальні живі, кожного підбадьорюють. Це дає тобі стимул виходити та робити свою справу якомога краще.

Зазначимо, що в нинішньому сезоні Ілля Забарний зіграв усі матчі від стартового до фінального свистка в АПЛ за "вишень". Наступний поєдинок його команда проведе 26 жовтня о 17:00 проти Астон Вілли.