Головну зірку Реала підозрюють у згвалтуванні: деталі інциденту

15 жовтня 2024, 16:37
Читать новость на русском

Джерело:

Expressen

Зірку мадридського Реала Кіліана Мбаппе звинувачують у згвалтуванні на вечірці у Швеції. Однак, сам футболіст "Королівського клубу" заперечує свою причетність до цього інциденту.

Стокгольмська поліція підтвердила, що розпочалось слідство щодо справи зі згвалтуванням. Зірковий французький футболіст фігурує у цій справі та є головним підозрюваним, про це повідомляє шведська газета Expressen.

Читайте також На "Камп Ноу" робітники влаштували масову бійку із застосуванням молотів і лопат: відео махачу

Деталі інциденту на вечірці

Під час перерви на матчі збірних Кіліан Мбаппе несподівано завітав до столиці Швеції Стокгольму. Французького нападника бачили на заході у центрі міста у четвер та до ранку п'ятниці.

25-річний форвард "бланкос" повечеряв у ресторані "Chez Jolie", що знаходиться в одному з найпрестижніших районів шведської столиці Естермальм. Згодом Мбаппе вирушив у нічний клуб "V", що знаходився поблизу. 

Повідомляють, що згідно зі звітом від поліції, ймовірний інцидент із сексуальним насильством відбувся у четвер, 10 жовтня. Однак, заява про скоєний злочин була подана через 2 дні після того.

За інформацією від речника поліції Стокгольма Даніеля Вікдаля, справою, де фігурує Кілліан Мбаппе, особисто займається прокурор. Ймовірно, сексуальне насильство сталось в готелі, де проживав нападник Реала.