Довбикозалежність: ексгравець Роми назвав головну проблему "вовків" на старті сезону

17 жовтня 2024, 10:56
Читать новость на русском

Джерело:

Voce giallo rossa

У літнє трансферне вікно Артем Довбик перейшов із Жирони в Рому. В італійського клубу видався дуже непростий початок кампанії, що призвело до звільнення головного тренера Даніеле Де Россі.

Наразі справи у римської команди дещо покращилися, проте вона досі перебуває у середині турнірної таблиці Серії А. Попереду на "вовків" очікує принципове протистояння з Інтером. 

Читайте також Гравець збірної України з футболу потрапив у команду туру Ліги націй

Команді треба підтягнутися до Довбика

Напередодні цього поєдинку ексгравець Роми Стефано Імпалломені поділився думкою щодо нинішньої ситуації у своїй колишній команді. Він заявив, що наразі лише український форвард відповідає у "вовків" за голи й цю проблему треба вирішити, повідомляє Voce giallo rossa.

Наразі реальність така, що в цій команді ніхто не забиває, окрім Довбика. Нам потрібно підняти планку, і ми повинні це зробити в матчі з Інтером. Нам потрібна перемога. Нам потрібно почекати, доки хтось із гравців розблокується – від Суле до Пеллегріні, від Бальданці до Дібали. Є Довбик, а всі інші досі заблоковані,
– сказав Імпалломені.

Зазначимо, що матч восьмого туру Серії А Рома – Інтер відбудеться 20 жовтня о 21:45.

Важливо. Наразі участь Артема Довбика в поєдинку під питанням через запалення коліна. Він зазнав пошкодження під час міжнародної паузи в таборі збірної України.

Нагадаємо, що в нинішньому сезоні український форвард провів 9 матчів за Рому в усіх турнірах, у яких забив чотири голи та віддав один асист. Він є найкращим бомбардиром команди.