Конфлікт у збірній України завершено: хто зіграє під 10-м номером

11 жовтня 2024, 12:44
Читать новость на русском

Джерело:

УАФ

Після вересневого матчу проти Албанії у збірній України виник конлфікт між гравцями щодо ігрового номеру. Стало відомо, хто зіграє під десяткою у грі із Грузією в Лізі націй.

Головний тренер "синьо-жовтих" Сергій Ребров оголосив заявку на жовтневі матчі збірної у Лізі націй-2024/2025. Під десятим номером буде грати півзахисник київського Динамо Микола Шапаренко, повідомляє Українська асоціація футболу.

Читайте також Онлайн-трансляція матчу Україна – Грузія в рамках Ліги націй 2024-2025

Конфлікт між Шапаренком та Мудриком вичерпано

Між Миколою Шапаренком та Михайлом Мудриком стався конфлікт через те, що обидва гравці хотіли грати у збірній України з десятим номером. Повідомляють, що інцидент між гравцями було вичерпано.

На матч із Грузією хавбек київського Динамо вийде з "десяткою" на спині. Вінгер лондонського Челсі отримав 7-й ігровий номер у складі "синьо-жовтих".

Нагадаємо, що перед жовтневою паузою на ігри збірних у складі національної команди відбулись значні зміни, у зв'язку з травмами чималої кількості футболістів.

Підопічні Сергія Реброва зіграють 11 жовтня проти збірної Грузії та вже за три дні зустрінуться із Чехією. Обидва матчі розпочнуться – о 21:45 за київським часом.