Легендарний реванш: Льюїс назвав боксера, заради якого готовий повернутися на ринг

22 жовтня 2024, 12:55
Читать новость на русском

Джерело:

TMZSports

Колишній абсолютний чемпіон світу заговорив про повернення у бокс. Він зробив цікаву заяву на тлі поєдинку Майка Тайсона проти Джейка Пола.

Цей бій матиме офіційний статус та відбудеться 15 листопада в Арлінгтоні. Свій прогноз щодо майбутньої битви Леннокс Льюїс дав у інтерв'ю для TMZSports.

Читайте також "Прочитав правила бою": ексчемпіон назвав фактор, який вплине на результат битви Тайсон – Пол

Можливий епічний реванш чемпіонів

Колишній британський боксер вважає, що, попри шалену різницю у віці (31 рік), "Залізний Майк" буде фаворитом та зможе здобути перемогу. Головне, щоб здоров'я не підвело титулованого чемпіона:

"Я сподіваюся, що Майк вийде на бій з Джейком Полом, де переможе. Він боксер, він знає, як захистити себе, знає, як викидати удари по корпусу, як перекривати ринг. Він молодший за мене, тому все залежить від його мобільності – чи зможе він швидко пересуватися по рингу.

Майк витримає. Якщо він у хорошій формі, то повинен витримати... Будемо сподіватися, що з його здоров'ям все гаразд. Ззовні не видно речей, які можуть впливати на тебе зсередини, тому ніколи не знаєш".

Після цього Леннокс Льюїс зізнався, чи готовий сам повернутися на ринг. Він заявив, що міг би це зробити заради реваншу саме з Майком Тайсоном.

Чи хотів би я провести з Майком Тайсоном реванш? Подивимось, як він виступить у цьому бою, а потім я скажу вам...Так, я б розглянув можливість битися з ним знову. Давай, крихітко. Вперед!
– сказав Льюїс.

Зазначимо, що Леннокс Льюїс і Майк Тайсон билися у титульному бою у 2002 році. Тоді британець переміг технічним нокаутом у восьмому раунді.

Відеоогляд поєдинку Льюїс – Тайсон

Нагадаємо, що Леннокс Льюїс закінчив кар'єру у 2003 році після перемоги над Віталієм Кличком. Всього на професійному рівні він провів 43 бої, у яких здобув 41 звитягу.