Клуб Першої ліги, який перебуває на межі зникнення, здобув розгромну перемогу в чемпіонаті

20 жовтня 2024, 19:27
Читать новость на русском

У попередньому турі ФСК Маріуполь не вийшов на матч проти ЮКСА через заборгованість по зарплаті. Час Х для команди настав 20 жовтня, коли був запланований поєдинок проти Діназу.

ФСК Маріуполь – Діназ 3:0

Голи: Пуди, 22, Фатєєв, 67, Биковський, 90+4

У разі другої неявки ФСК Маріуполь отримав би технічну поразку та автоматично був би виключений з чемпіонату Першої ліги. До честі гравців та тренерів вони вийшли на гру з Діназом, пише 24 Канал.

До теми Президент ПФЛ повідомив, що з футбольної мапи України незабаром може зникнути клуб Першої ліги

Переконлива перемога маріупольців

Команда з окупованого Маріуполя довела, що її зарано списали з рахунків. Вже на 22-й хвилині матчу Пуди відкрив рахунок у зустрічі.

В середині другого тайму Фатєєв скористався неузгодженістю захисника Діназу та досвідченого Бандури та подвоїв рахунок – 2:0.

Вирішальну крапку у компенсований час поставив Биковський. Вінгер отримав м'яч на правому фланзі, дещо змістився в центр та красивим ударом поклав м'яч у сітку воріт.

3:0 – заслужена перемога азовців. Будемо сподіватися, що власники Маріуполя знайдуть нових інвесторів і команда залишиться на футбольній мапі України.

Відеоогляд матчу ФСК Маріуполь – Діназ

В турнірній таблиці групи Б Першої ліги ФСК Маріуполь з 15 балами перебуває на шостому місці. Відставання від четвертої сходинки, яка дозволить опинитися в чемпіонській групі, становить лише три очки.