"Поза конкуренцією": в УЄФА оцінили Мудрика у грі з Грузією – відео дій футболіста

13 жовтня 2024, 16:14
Читать новость на русском

Джерело:

УЄФА

У п'ятницю, 11 жовтня, збірна України зіграла проти Грузії у 4-му турі Ліги націй сезону-2024/2025. Матч завершився перемогою підопічних Сергія Реброва з мінімальним рахунком 1:0.

Михайло Мудрик став єдиним автором голу та здобув перемогу в очному протистоянні між "синьо-жовтими" та "хрестоносцями". В УЄФА оцінили дії вінгера лондонського Челсі.

Читайте також Мудрик відповів хейтерам збірної України, які не вірили в перемогу "синьо-жовтих"

УЄФА похвалили Мудрика

Через два дні після матчу Україна – Грузія один із офіційних акаунтів УЄФА у твіттері відзначив забитий м'яч Михайла Мудрика. Окрім цього, в УЄФА оцінили дії українського вінгера, які призвели до гола.

У публікації з відео голу футболіста збірної України та лондонського Челсі було написано: "Михайло Мудрик – поза конкуренцією". 

Відео голу Михайла Мудрика:

Нагадаємо, що ця перемога стала для України першою у новій кампанії Ліги націй-2024/2025. У наступній грі підопічні Сергія Реброва зустрінуться із Чехією та матимуть шанс реабілітуватись після прикрої поразки у першому очному протистоянні.

Матч Україна – Чехія відбудеться 14 жовтня, о 21:45 за київським часом. Місце проведення гри – стадіон "Тарчинський Арена Вроцлав" у польському Вроцлаві.