Буде гра – обіймемось, – Мілевський зі сльозами звернувся до Алієва

21 жовтня 2024, 18:35
Читать новость на русском

Артем Мілевський та Олександр Алієв вперше зустрілися під час спільної пресконференції напередодні матчу Медіаліги. Колишні друзі досі не могли набратися мужності та вирішити конфлікт.

В рамках турніру Медіаліги зустрінуться команди Профан та Ігніс, за які грають ексдинамівці – Олександр Алієв та Артем Мілевський. Напередодні епічної битви відбулася пресконференція за участю головних винуватців події, пише 24 Канал.

До теми Мілевський та Алієв вперше зустрілись після сварки: чого чекати від їх битви у Медіалізі

Мілевський сподівається владнати відносини з Алієвим

На пресконференції слово взяв Мілевський. Він торкнувся теми конфлікту з Алієвим. Колишній форвард Динамо та збірної України сподівається на мирне вирішення суперечки з "кентом".

Давно Саню не бачив. Я радий та сподіваюсь, що ми знайдемо спільну мову та владнаємо наші відносини. Я намагаюсь будь-якими шляхами це зробити. Я нікого не обзивав, ні тебе, ні дітей. Немає за що просити вибачення. Буде гра – обіймемось,
– сказав Мілевський.

Було видно, що Артем дуже емоційно переживає конфлікт з другом. Під час промови він ледь стримував сльози.

"Не знаю, чи вийду, але точно дивитимусь на тебе. Півночі не спав, не знав, що казати. Переживаю, що ми не бачились рік. Все інше для мене на другому плані, мені головне – владнати з ним відносини. Хочу Саню підтримати, він цим займається з 2022 року. Він молодець, треба сказати йому дякую", – сказав Мілевський.

Нагадаємо, що матч Медіаліги за участю команд Профан та Ігніс відбудеться 23 жовтня у Києві на стадіоні імені Баннікова. Гра розпочнеться о 12:15.