На фронті загинув ультрас Кривбаса Олег Стасишин

26 жовтня 2024, 12:45
Читать новость на русском

Джерело:

ФК Кривбас

Українські футбольні фанати стали одними з перших, хто взяв зброю до рук для захисту рідної країни від окупантів. На жаль, чимало з них повернулися з поля бою на щиті.

Про чергову непоправну втрату в фанатському середовищі повідомила пресслужба Кривбаса. На війні з Росією віддав своє життя за світле майбутнє Батьківщини ультрас чинного бронзового призера УПЛ Олег Стасишин.

Читайте також На фронті загинув призер чемпіонату України з дзюдо Даніель Класс

Назавжди 33

Полеглий воїн із позивним "Спортік" був представником руху "Oldschool Kryvbas". Він загинув під час виконання бойового завдання на Курському напрямку.

Наш земляк з перших днів повномасштабного вторгнення пішов на захист України. Був молодшим лейтенантом, командиром стрілецького взводу. Під час виконання бойового завдання в Курській області (село Ольгівка) 33-річний боєць отримав травми, несумісні з життям. Вічна пам'ять, шана та слава Герою,
– йдеться у повідомленні.

Зазначимо, що в цивільному житті Олег Стасишин працював машиністом бурової установки дільниці буріння глибоких свердловин шахти "Криворізька". До Збройних сил України він долучився 6 квітня 2022 року.

Редакція 24 Каналу щиро співчуває рідним та близьким Олега Стасишина. Світла пам'ять Захиснику України!