Уболівальники в ейфорії: Усик зробив гучну заяву щодо своєї чемпіонської кар'єри

25 жовтня 2024, 11:53
Читать новость на русском

Джерело:

Майкл Бенсон

Олександр Усик продовжує підготовку до реваншу із Тайсоном Ф'юрі, який запланований на 21 грудня цього року. 23 жовтня боксери взяли участь у першій пресконференції напередодні їх другого бою.

Редактор видання TalkSPORT.com Майкл Бенсон процитував відповідь Олександра Усика на запитання про кар'єру. Український чемпіон світу розповів, чому продовжує боксувати.

Варто прочитати Усик закликав Трампа негайно допомогти звільнити захисників "Азовсталі"

Усик не ставить крапку на кар'єрі

Цікаво, що відповідь Усика була кардинально інша від відповіді на схоже запитання для Тайсона Ф'юрі. У боксерській кар'єрі "Циганського короля" цікавлять лише гроші. Натомість в Олександра інші погляди.

Тому що мені це подобається, це моє життя. Послухайте, те, чого я досяг – здобув олімпійську медаль, двічі став абсолютом. Це не означає, що моя карʼєра завершена. Можливо, це лише початок моєї боксерської карʼєри,
– відповів український боксер.

Схоже, що ми побачимо ще далеко не один бій Усика. Водночас дуже багато боксерів продовжують через інтерв'ю кидати виклики непереможному українцю. 

Нагадаємо, що реванш Усик – Ф'юрі відбудеться 21 грудня знову у столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді. У першому поєдинку звання "абсолюта" у хевівейті із 1999-го року здобув Усик, який переміг за роздільним рішенням суддів після усіх 12 раундів.