Мудрик видав найкращий матч за Челсі: відео божевільної гри Михайла в єврокубку

24 жовтня 2024, 22:34
Читать новость на русском

Вінгер збірної України запалив у виїзному матчі проти Панатінаїкоса. Михайло показав прекрасну взаємодію із Жоау Фелішем та Педру Нету.

Панатінаїкос – Челсі 1:4

Голи: Пелістрі, 69 – Феліш, 22, 55, Мудрик, 49, Нкунку, 59 (пен)

У четвер, 24 жовтня, в Лізі конференцій 2024-2025 відбуваються матчі другого туру основної стадії. Увага вболівальників з України була прикута до Афін, де місцевий Панатінаїкос приймав Челсі, повідомляє 24 Канал.

До теми "Це була помилка": відомий журналіст підкреслив відсутність Мудрика у грі із Ліверпулем

Мудрик знищує греків

На вихідних тренер лондонців Енцо Мареска несподівано залишив Михайла Мудрика поза заявкою на гру проти Ліверпуля. Втім у Лізі конференцій італієць проводить ротацію, тому на матч в Греції українець потрапив в основу.

Якщо в АПЛ Михайло поки не відзначався гольовими діями, то у першому турі Ліги конференцій він записав на свій рахунок асист проти Гента. Тепер же українець ще крутіше запалив проти Пао.

Челсі без проблем переграв суперника з рахунком 4:1. До трьох з чотирьох голів гостей долучився Мудрик, оформивши гол та два асисти. Спочатку українець знайшов у чужому майданчику Феліша, який впритул розстріляв кіпера греків.

Читайте також Серія невдач: Рома мінімально перемагає Динамо завдяки голу Довбика

Найкращий матч за Челсі

А після перерви Михайло забив свій перший гол у сезоні, замкнувши головою подачу від Нету. У третьому ж голі українець відкотив під удар Фелішу, якому завдяки дальньому пострілу вдалось оформити дубль.

Добив греків Нкунку з пенальті. Цей матч став найкращим для Мудрика за його кар'єру в Челсі. Fotmob оцінив виступ українця у 9,1 бала, це найкраща оцінка серед усіх гравців зустрічі.

Нагадаємо, що Мудрик перебрався з Шахтаря в Челсі у січні 2023 року за 70 мільйонів євро. За цей час вінгер провів 67 матчів, оформивши 8 голів та 6 асистів.