"Не має жодного шансу": відомий тренер дав детальний прогноз на бій Майка Тайсона з блогером

14 жовтня 2024, 18:15
Читать новость на русском

Джерело:

Mirror

Легендарний "Залізний Майк" вже цієї осені повернеться на ринг, щоб провести перший за 20 років офіційний поєдинок. Його суперником буде відеоблогер та актор Джейк Пол.

Битва відбудеться 15 листопада. Вона стане головною подією вечора боксу в Арлінгтоні.

Читайте також "Влаштуємо великий сюрприз": Туркі Аль аш-Шейх анонсував грандіозний турнір за участю Усика

Прогноз від колишнього тренера "Залізного Майка"

Своїми очікуваннями від цього бою поділився Джефф Фенеч. Екснаставник Майка Тайсона заявив, що краще було б цей поєдинок не проводити, проте вважає, що він може стати найлегшим заробітком для легенди боксу, повідомляє Mirror.

"Якби це було моє рішення, я б вважав за краще, щоб він взагалі не бився, але він битиметься. Насправді якщо Майк робитиме правильні речі, це можуть бути найлегші гроші, які він коли-небудь заробляв. Якщо Майк сконцентрується та змусить його схибити, а потім змусить його заплатити…

Ось у чому Майк експерт: у нього чудові рухи головою. Якщо він зробить це за 30 секунд, бій може скінчитися за 30 секунд. Джейк Пол не має навичок, знань боксу. Я спостерігав за ним, але будь-хто може вдарити по подушці чи мішку, або ж того, хто насправді не вміє битися. Джейк Пол не має жодного шансу витримати хук Майка Тайсона, удару правої Майка Тайсона або аперкот Майка Тайсона", – сказав Фенеч.

Довідка. Окрім творчої діяльності 27-річний Джейк Пол має за плечима також 11 професійних боїв. У них він здобув десять перемог, з яких сім нокаутом.

Нагадаємо, що раніше 27-річний американець запропонував "Залізному Майку" угоду. Він готовий заплатити колишньому абсолюту п'ять мільйонів доларів за виконання однієї умови, інакше – той буде зобов'язаний набити собі татуювання зі словами "Я люблю Джейка Пола".