Чи зіграють з Чехією Степаненко та Калюжний: Ребров розповів про кадрову ситуацію у збірній

13 жовтня 2024, 19:44
Читать новость на русском

Джерело:

УАФ

Національна збірна України у жовтні зіграє ще один матч в рамках Ліги націй. У Вроцлаві підопічні Сергія Реброва зустрінуться зі збірною Чехії.

У неділю, 13 жовтня, головний тренер збірної України Сергій Ребров провів передматчеву пресконференцію. Наставник "синьо-жовтих" відповів на питання представників медіа, пише 24 Канал.

Читайте також Повний паритет: історія протистояння Чехія – Україна перед Лігою націй

Ребров: Усі гравці будуть готові до матчу

Після переможного матчу з Грузією (1:0) усіх цікавила кадрова ситуація у збірній. На жаль, уникнути втрат знову не вдалося. Через травму залишив розташування команди голкіпер "гірників" Дмитро Різник.

Отримав пошкодження Дмитро Різник, він поїхав відновлюватися у свій клуб. Ми його викликали пізніше, вдячні йому, що приїхав, гарно працював. Сподіваюся, що він швидко повернеться в стрій, у національну збірну. Є мікропошкодження, але, сподіваюся, усі гравці будуть готовими до завтра,
– повідомив Ребров.

Окремо Сергій Станіславович зупинився на готовності двох опорних хавбеків – Тараса Степаненка та Івана Калюжного. Півзахисник "гірників" через травму не брав участі у матчі з грузинами, а представник Олександрії був замінений наприкінці зустрічі.

Тарас Степаненко працює в загальній групі, у нього є ще один день на відновлення, тому подивимося завтра. У Івана Калюжного немає пошкодження, у нього була втома в кінці гри проти Грузії, але нічого серйозного у нього немає,
– розповів Ребров.

Нагадаємо, що збірна України у четвертому турі Ліги націй зіграє проти Чехії. Поєдинок у Вроцлаві розпочнеться о 21:45 за київським часом.

Перша зустріч суперників завершилася перемогою чехів – 3:2. У квартеті В1 підопічні Сергія Реброва з трьома очками займають останнє місце.