Сербія – Україна: онлайн-трансляція останнього матчу у відборі на Євро U-21

15 жовтня 2024, 21:15
Читать новость на русском

Збірна України U-21 вже вирішила питання виходу на молодіжний чемпіонат Європи-2025. Підопічні Унаї Мельгоси мають на меті завершити кваліфікацію на позитивній ноті.

Збірна України U-21 завершує свої виступи у відборі до молодіжного Євро-2025. Команда Унаї Мельгоси 15 жовтня проведе виїзний матч проти команди Сербії, повідомляє 24 Канал. Початок – о 21:30 за київським часом.

До теми Збірна України у драматичному матчі Ліги націй вирвала нічию з Чехією

Репетиція перед Євро

Наша "молодіжка" блискавично впоралась із завданням виходу на чемпіонат Європи. Українці опинились у непростій групі з Англією, Сербією, Північною Ірландією, Азербайджаном та Люксембургом.

Тим не менш "синьо-жовті" виграли вісім із дев'яти стартових матчів та достроково забезпечили собі путівку на турнір. Навіть поразка від Англії минулого тижня не завадила в цьому, та і ту гру наша команда віддала у компенсований вже час.

Матч проти Сербії вже не вирішуватиме питання виходу на Євро, проте може покращити рейтинг України та дозволити опинитися у більш високому кошику при жеребкуванні турніру. Крім того, перемога над балканцями забезпечить нашій команді перше місце у групі.

Читайте також Ліга націй-2024/2025: яка ситуація збірної України у групі В1 після чотирьох матчів

Фінальна стадія Євро U-21 пройде з 12 по 29 червня наступного року в Словаччині. Окрім команди-господарки, путівки на турнір собі гарантували Нідерланди, Іспанія, Португалія, Німеччина, Данія, Україна та Англія.

Дивитися матч Сербія – Україна онлайн