Тренер Шахтаря озвучив найважливішу вимогу до своїх гравців у матчі проти Арсенала

22 жовтня 2024, 12:02
Читать новость на русском

Джерело:

Шахтар Донецьк

У вівторок, 22 жовтня, відбудуться поєдинки третього туру Ліги чемпіонів. В одному з них зустрінуться Арсенал і Шахтар.

Напередодні цього матчу головний тренер донеччан Маріно Пушич провів пресконференцію. На ній він поділився очікуваннями від гри на "Емірейтс", повідомляє пресслужба Шахтаря.

Читайте також Онлайн-трансляція матчу Арсенал – Шахтар в Лізі чемпіонів 2024-2025

Що сказав Пушич перед матчем ЛЧ

Наставник "гірників" наголосив, що він не вимагає від своїх футболістів обов’язково перемогти у Лондоні. Для нього найважливішим є те, щоб команда показала свій стиль гри.

"Ми маємо діяти майже ідеально, аби добитися результату в протистоянні з цією командою, і ми це розуміємо. Але ми тут, аби змагатися та докладемо всіх зусиль. Для мене найважливіше – грати в наш футбол, як ми завжди робимо, дотримуючись нашої філософії.

Я не можу просити своїх футболістів перемогти, це було б дуже легко, усі можуть це робити, але я хочу побачити певні елементи гри, щоб показати те, ким ми є, показати нашу філософію та нашу ідентичність. Чи приведе нас це до результату? Побачимо, коли ми покажемо нашу гру", – сказав Пушич.

До слова. Це буде п'ята очна зустріч між суперниками. Наразі між ними зберігається повний паритет – по дві перемоги (баланс голів 9:8 на користь "канонірів").

Нагадаємо, що після двох турів Ліги чемпіонів Шахтар поки має у своєму активі одне очко, Арсенал – чотири.