Чи зіграє Ярмоленко проти Роми: Шовковський розповів про травму лідера "біло-синіх"

19 жовтня 2024, 20:47
Читать новость на русском

Джерело:

УПЛ-ТБ

Андрій Ярмоленко через ушкодження пропустив жовтневі матчі збірної України. Головний тренер Динамо Олександр Шовковський повідомив деталі відновлення ветерана команди.

У столичному дербі Динамо розгромило Оболонь з рахунком 5:1. У "біло-синіх" дублем відзначився Ванат, а ще по одному м'ячу забили Шапаренко, Караваєв та Бражко.

Читайте також Десяти мільйонів замало: Динамо відхилило пропозицію європейського гранда щодо молодого таланту

Шовковський розповів про стан Ярмоленка

Втім, не обійшлося без неприємних новин. Поєдинок з Оболонню пропустив лідер команди Андрій Ярмоленко. 34-річний футболіст так і не зумів відновитися після травми.

Після столичного дербі головний тренер киян Олександр Шовковський розповів про поточний стан свого підопічного. На жаль, Ярмоленко змушений продовжити лікування.

"Ярмоленко провів кілька тренувань, але у нього є проблеми з ахіллом, і він на деякий час випав.

Він намагався тренуватися, але травма йому заважає, тож він буде вимушений продовжити лікування.

Навантаження на гравців велике, графік щільний, ігор багато, тому футболісти не встигають відновлюватися", – пояснив Шовковський.

Хто ще в лазареті Динамо

Також тренер "біло-синіх" повідомив, що Піхальонок та Шепелєв тільки розпочали тренуватися. Таким чином, всі ці гравці, напевно, пропустять наступний матч Динамо.

Нагадаємо, що у четвер, 24 жовтня, підопічні Олександра Шовковського зіграють проти італійської Роми в рамках 3-го туру Ліги Європи. У двох стартових матчах Динамо не здобуло жодного балу.