Відомо, скільки заробляє Роналду: ця космічна сума шокує будь-якого уболівальника футболу

23 жовтня 2024, 13:30
Читать новость на русском

Джерело:

Sport.es

Кріштіану Роналду продовжує забивати та заробляти шалені кошти у Саудівській Аравії. У ЗМІ розкрили шокуючу суму справжнього заробітку зіркового португальця, який розоряє шейхів.

Видання Al Sharq News вирахувало, скільки ж насправді заробляє найзірковіший футболіст Саудівської Аравії Кріштіану Роналду. Підрахунок відбувся на основі досліджень Bloomberg і Forbes щодо суми заробітку нападника збірної Португалії та Аль-Насра.

До теми Впевнена перевага Роналду: легендарний португалець став першим у списку Forbes

Роналду і тут найкращий

Sport.es із посиланням на джерело повідомило, що загальний заробіток Роналду складає божевільні 285 мільйонів доларів. Цікаво, що із цієї суми лише 65 мільйонів складає заробіток із рекламних контрактів зі світовими брендами. Аж 220 мільйонів доларів це зарплата Кріштіану в Аль-Насрі.

Видання навіть зробило інфографіку, аби порівняти заробіток CR7 з іншими зірковими футболістами саудівського футболу. Найближчим до Роналду є Неймар, який у минулому турі вперше за тривалий час повернувся на поле після травми. Бразилець заробляє 110 мільйонів.

Третім йде колишній форвард Реала Карім Бензема – 104 мільйони. Четвертий – Садіо Мане, який грає в одній команді із Роналду. Його заробіток складає 52 мільйони.


Порівняння заробітку Роналду із іншими зірками футболу / Інфографіка Al Sharq News

  • Нагадаємо, що Кріштіану виступає за Аль-Наср із 2023-го року. 39-річний португальський футболіст має чинний контракт із клубом до кінця червня 2025-го року.
  • У футболці Аль-Насра Роналду вже провів 75 матчів – 67 голів та 18 асистів. Із них 9 м'ячів та 3 гольові передачі були в 11-ти поєдинках нинішнього сезону-2024/2025.