Кругленька сума на банківському рахунку: Ф'юрі зізнався, скільки заробив у боксі

26 жовтня 2024, 18:32
Читать новость на русском

Джерело:

Boxing 247

Колишній чемпіон світу Тайсон Ф'юрі любить епатувати публіку гучними та відвертими заявами. Нещодавно "Циганський король" розповів, скільки грошей накопичив на банківських рахунках.

Британський боксер Тайсон Ф'юрі неодноразово заявляв, що б'ється не за титули, а лише заради грошей. Відвертість ексчемпіона досягла нового рівня, коли він назвав точну суму на власному банківському рахунку.

Читайте також "Олександр замалий": колишній суперник Усика та Ф'юрі дав прогноз на реванш

Скільки грошей накопичив Ф'юрі

Ф'юрі заявив, що заробив у боксі 200 мільйонів фунтів. Саме гроші мотивують його продовжувати кар'єру.

"У мене 200 млн фунтів стерлінгів на банківському рахунку, і це робить мене щасливим. Ви тепер знаєте мою мету. Мені не цікава спадщина, тільки гроші важливі.

У мене було 40 професійних боїв, і в кожному з них я заробив. Якби мені не платили гонорари – я б і ногою не ступив на ринг. Я зароблятиму гроші до самої старості, поки не буду в 50 років ходити покалічений по вулиці", – розповів Ф'юрі.

Зазначимо, що щирість британця викликає певні сумніви. "Циганський король" таким чином намагається мінімізувати втрату титулу WBC у поєдинку з Усиком. Мовляв, його найбільше цікавив гонорар, а не результат бою.

Нагадаємо, що реванш Олександра Усика та Тайсона Ф'юрі відбудеться 21 грудня в Ер-Ріяді. На кону бою стоятимуть чемпіонські титули за версіями WBC, WBO та WBA.