Дружина Ф'юрі втратила дитину перед боєм з Усиком: шокуюче зізнання британця

24 жовтня 2024, 10:58
Читать новость на русском

Джерело:

The Guardian

У середу, 23 жовтня, відбулася пресконференція присвячена реваншу Олександра Усика та Тайсона Ф'юрі. На ній британський боксер розповів про трагічну подію у своєму житті.

Він зізнався, що за день до поєдинку за абсолют, в якому українець здобув перемогу, його дружина Періс втратила дитину. Вона перебувала на шостому місяці вагітності, повідомляє The Guardian.

Читайте також "Все завжди закінчується однаково": Ф'юрі розповів, чим закінчиться реванш із Усиком

Подробиці трагедії

Тайсон наголосив, що ця сумна подія не є виправданням його поразки. Проте зазначив, що йому було складно не бути з родиною у такий складний момент:

Вона втратила дитину у п’ятницю перед боєм, що було досить погано. Я не шукаю виправдань, але вона була на шостому місяці вагітності. Це не схоже на невеликий викидень на початку. Ви повинні фізично народити мертву дитину, самостійно, поки ваш чоловік перебуває в чужій країні. Я не міг бути поряд з нею в той момент, і це важко для мене.

Британець розповів, що дізнався про втрату дитини вже після поєдинку, але ще перед ним запідозрив проблему. Адже дружина раніше завжди була присутня на його боях, але не того разу.

"Коли вона сказала, що не може приїхати, то я знав, що є проблема. Зазвичай вона приходить на тиждень перед боєм, але мала високий тиск і не могла приїхати. Я спитав її, що сталося, і попросив мені розповісти, але вона не сказала. Тож я знав. Я знав, що є проблема. Я сказав своєму братові: "Вона втратила цю дитину". Вона ніколи не казала мені, що втратила дитину, але я знав.

Коли я повернувся, я отримав неминуче підтвердження, що дитини більше немає, але вона тримала це в собі. Туркі запропонував нам приватний літак, щоб упоратися з високим тиском, і сказав, що привезе із собою лікаря. Але, коли я дізнався, що вона не може літати, я зрозумів, що це велика проблема. Проходити через це наодинці недобре", – розповів Ф'юрі.

Після приголомшливого зізнання Тайсон знову підкреслив, що це не виправдання його поразки, адже на рингу він не думає про такі речі та сфокусований на битві. Також він розповів, що це вже, на жаль, не перший трагічний випадок у його родині:

У нас вже були викидні, і це трапляється. Чи будуть у нас ще діти? Я не знаю, чи повернулася вона після цього до нормального стану. Це вимагає багато часу, щоб прийти до тями. Але більше жодних цих болючих речей зараз, бо я розплачусь.

До слова. Всього Тайсон та Персі Ф'юрі виховують сімох дітей.

Нагадаємо, що реванш між Олександром Усиком та Тайсоном Ф’юрі відбудеться 21 грудня в Ер-Ріяді на "Kingdom Arena".