Колишній тренер Челсі та Баварії може очолити збірну Англії

15 жовтня 2024, 21:21
Читать новость на русском

Джерело:

Бен Джейкобс

Після відходу Гарета Саутгейта збірна Англії зосерджена на пошуку нового головного тренера. Відомий німецький спеціаліст невдовзі може очолити національну команду "левів".

За інформацією інсайдера Бена Джейкобса, Томас Тухель потенційний кандидат на роль нового наставника англійців. Окрім цього, колишній головний тренер Челсі зацікавлений у роботі в національній команді з Туманного Альбіону. 

Читайте також Манчестер Юнайтед звільнив ікону клубу сера Алекса Фергюсона: в чому причина

Томас Тухель замінить Карслі

51-річний німецький спеціаліст не проти повернутись у Лондон, де раніше працював у місцевому Челсі. Наразі, збірну "трьох левів" очолює Лі Карслі, який став виконуючим обов'язки головного тренера після відставки Саутгейта. 

Томас Тухель досить добре сприйняв рішення Футбольної асоціації Англії призначити його наставником збірної із Туманного Альбіону. Німецький фахівець головний претендент на цю посаду.

Повідомляють, що останні днями перемовини між сторонами просунулись. Збірній Англії не потрібно буде платити Баварії компенсацію за призначення Тухеля головним тренером, який пов'язаний з мюнхенцями до літа 2025 року, але вже не працює в структурі команди.

Німецька команда відпустить 51-річного спеціаліста безкоштовно. Зарплата Томаса Тухеля не розголошується, але повідомляють, що буде трохи більше, ніж у Гарета Саутгейта.