Прихильника Путіна сенсаційно знищили у чемпіонському двобої: відеоогляд поєдинку

20 жовтня 2024, 17:06
Читать новость на русском

Джерело:

Premier Boxing Champions

Бахрам Муртазалієв не залишив шансів на перемогу ексчемпіону світу в першій середній вазі. Російський боксер знищив відомого фаната Путіна Тіма Цзю, який представляє Австралію.

Чемпіонський бій між Муртазалієвим та Цзю відбувся в Орландо, США. Боксери змагались за пояс IBF в першій середній вазі, про це повідомляє Premier Boxing Champions.

Читайте також Приниження вищого рівня: Кадирова та Делімханова не пустили на ринг у Ер-Ріяді

Муртазалієв розібрав Цзю

З самого початку двобою син відомого боксера з ворожої країни Константіна "Кості" Цзю почав активно пресингувати Муртазалієва. Однак, вже у другому раунді Бахрам спіймав австралійця на помилках.

Після чого Тім Цзю побував у трьох поспіль нокдаунах в одному раунді. Звісно, це не зупинило фаната Владіміра Путіна, він продовжив бій.

У третьому раунді син Кості Цзю знову впав у нокдаун. Рефері попередив австралійського боксера, що після наступного падіння, він завершить бій.

Бахрам Муртазалієв вирішив довго не чекати та почав проводити наступну атаку. Вже згодом із кута Тіма Цзю полетів білий рушник. У підсумку впевнена перемога боксера із Росії та нищівна поразка для австралійця у третьому раунді.

Відеоогляд поєдинку Муртазалієв – Цзю: