Реванш Усик – Ф'юрі: чи зможе українець вдруге закрити рота балакучому "Циганському королю"

14 жовтня 2024, 12:51
Читать новость на русском

Вже 21 грудня світ побачить реванш між Олександром Усиком та Тайсоном Ф'юрі. Другу зустріч у хевівейті знову прийме столиця Саудівської Аравії Ер-Ріяд.

Реванш відбудеться на "Kingdom Arena", яка вже стала переможною для Олександра Усика у першому бою. Українець за роздільним рішенням переміг балакучого Тайсона Ф'юрі 115:112, 114:113 та 113:114, інформує 24 Канал.

Оце так Усик перевершить досягнення свого кумира Мухаммеда Алі

Друга битва століття

Однак поєдинок міг закінчитись ще у 9-му раунді, коли "Циганський король" побував на настилі рингу. Усик став першим абсолютним чемпіоном світу у хевівейті після Леннокса Льюїса, який у 1999-му році здолав Евандера Холіфілда.

Вже у грудні цього року Ф'юрі матиме шанс взяти реванш. Але на кону цього бою не стоятимуть усі пояси. Через те, що Усик звільнив титул IBF, відтак втратив звання "абсолютного чемпіона світу у хевівейті".

Під час своєї підготовки британець знову висміює і намагається вивести емоції в Усика. Його менеджер Спенсер Браун розповів, що Тайсон спекався жиру та перебуває у хорошій формі.

Натомість промоутер українця Олександр Красюк підколов Ф'юрі, нагадавши йому про розсічення, через яке був перенесений перший бій.

Прогноз Favbet

Усик – фаворит перед реваншем. На перемогу Олександра дають 1,54. Водночас на звитягу Ф'юрі віддають 2,50.

Тотал раундів (більше 10,5) – 1,44;
Тотал раундів (більше 11,5) – 1,50.

У Favbet гадають, що Усик знову переможе Тайсона за суддівськими записками, тобто очками – 2,40. А от дострокова перемога українця – 3,75 проти 5,50 на таку ж звитягу Тайсона.

Який коефіцієнт на перемогу Ф'юрі за очками? 4,50.

Якщо Усик таки оформить дострокову перемогу, то буде це, найімовірніше, у період між 7-м та 9-м раундами – 9.