"Це була помилка": відомий журналіст підкреслив відсутність Мудрика у грі із Ліверпулем

21 жовтня 2024, 16:06
Читать новость на русском

Джерело:

CfcSheikh

У неділю, 20 жовтня, відбувся центральний матч 8-го туру АПЛ-2024/2025 між Челсі та Ліверпулем. Відомий журналіст розкритикував рішення Енцо Марески залишити Михайла Мудрика поза заявкою "аристократів" на гру.

23-річний український вінгер вперше у новому сезоні не потрапив у заявку Челсі на гру. Популярний журналіст CfcSheikh у соціальній мережі Х відзначив, що саме Мудрика не вистачало лондонцям на полі.

Читайте також Манчестер Сіті встановив рекорд без поразок: скільки не програють "містяни" в АПЛ

Помилка Енцо Марески

 Центральний матч 8-го туру Англійської Прем'єр-Ліги сезону-2024/2025 між Челсі та Ліверпулем видався видовищними та потішив вболівальників "мерсисайдців" та нейтральних фанатів. Гра завершилась перемогою підопічних Арне Слота – 1:2.

Відомий у соцмережі Х журналіст CfcSheikh виокремив деталі поразки "аристократів". Також він відзначив, що Михайло Мудрик міг принести користь для "синіх" на полі.

У цій грі Челсі був потрібен Михайло Мудрик. Не включити його до за'явки на матч було помилкою,
– написав журналіст.

Зазначимо, що у новій кампанії український вінгер зіграв у футболці Челсі 8 матчів у всіх турнірах. У своєму активі гравець "синіх" має 2 гольові передачі.

Нагадаємо, що Михайло Мудрик може змінити команду взимку 2025 року. Головний претендент на українця французький Марсель, який очолює колишній тренер Шахтаря Роберто Де Дзербі.