Гравці збірної України зустрілась у Польщі зі родинами загиблих воїнів ЗСУ

11 жовтня 2024, 14:31
Читать новость на русском

Джерело:

УАФ

Підопічні Сергія Реброва готуються до матчу проти грузинів у Лізі націй. Паралельно із цим команда провела благодійну зустріч у Познані.

Збірна України 11 жовтня проведе матч Ліги націй 2024-2025 проти Грузії. Зустріч буде номінально домашньою для нашої команди, проте через воєнний стан УЄФА не дозволяє нашій команді проводити ігри на своїй території.

До теми Онлайн-трансляція матчу Україна – Грузія в рамках Ліги націй 2024-2025

Тож в якості домашньої арени на цю зустріч був обраний стадіон у польській Познані. Напередодні матчу гравці збірної України провели важливий захід.

Футболісти зустрілись із родини Героїв України, які загинули на війні проти Росії. Ними опікується фонд "Трибуна Героїв". Також на зустріч приїхав і голова УАФ Андрій Шевченко.

Зустріч гравців збірної з родинами загиблих воїнів / фото УАФ:

Разом із членами родин сфотографувались Артем Довбик, Михайло Мудрик, Георгій Судаков та інші гравці нашої команди. Також хлопці подарували їм футболки зі своїми підписами.

Читайте також Україна ще ніколи не програвала Грузії: історія зустрічей із суперником по Лізі націй

Матч Україна – Грузія розпочнеться 11 жовтня о 21:45 за київським часом. Наша команда провалила старт у Лізі націй, програвши Албанії та Чехії у вересні. Через це підопічні Реброва опинились на останньому місці у групі.