Саудівська мрія: легендарний екстренер Реала може очолити збірну із Близького Сходу

20 жовтня 2024, 18:55
Читать новость на русском

Джерело:

Calcio e Finanza

Найближчим часом Федерація футболу Саудівської Аравії звільнить Роберто Манчіні з посади головного тренера національної команди. Головний кандидат на зміну італійському фахівцю колишній тренер Реала.

На тлі невдалих результатів керівники саудівського футболу замислились над зміною головного тренера збірної. Саудити мріють про те, щоб національну команду очолив Зінедін Зідан, до якого проявляє інтерес Манчестер Юнайтед.

Читайте також Модрич побив "вічний" рекорд легенди футболу, який тримався майже 60 років 

Хто ще може очолити Саудівську Аравію

За інформацією італійського видання Calcio e Finanza, легендарний екстренер Реала основний кандидат на пост наставника Саудівської Аравії. Однак, якщо француз відмовиться очолити саудитів, вони мають інші варіанти.

У разі відмови Зідана, Федерація футболу Саудівської Аравії розглядає ще двох кандидатів на посаду головного тренера збірної. Серед них аргентинський фахівець Рамон Діас та французький спеціаліст Ерве Ренар.

Цікаво. Роберто Манчіні найбільш високооплачуваний тренер у світі. Італійський фахівець на посаді головного тренера Саудівської Аравії отримує 20 мільйонів євро на рік.

Підкреслимо, що у відборі серед збірних Азії на Мундіаль 2026 року Саудівська Аравія займає третю сходинку у групі С. Зазначимо, що на чемпіонат світу вийдуть безпосередньо команди, які зайняли перше та друге місце в групі.

Шість збірних, які завершать кваліфікацію на ЧС-2026 третіми та четвертими будуть розігрувати додаткові путівки на мундіаль. Вони зіграють у четвертому та п'ятому раундах кваліфікації.