Збірна України U-21 продовжує свій шлях у відборі на молодіжне Євро-2025. У п'ятницю, 11 жовтня, підопічні Унаї Мельгоси зіграють на виїзді проти Англії, повідомляє 24 Канал. Початок – о 21:45 за київським часом.

До теми Онлайн-трансляція матчу Україна – Грузія в рамках Ліги націй 2024-2025

До Євро – півкроку

"Синьо-жовті" вже де-факто вирішили завдання виходу на чемпіонат Європи. Україна виграла всі 8 матчів у своїй групі, в тому числі і номінально домашню битву проти фаворита та чинного чемпіона Європи U-21 Англії (3:2).

Нижче другого місця Україна вже не впаде. За два тури до фінішу наші хлопці випереджають "трьох левів" на п'ять балів, тому нічия гарантує нашій команді перше місце та вихід на Євро.

Втім навіть у випадку програшу Англії та Сербії (15 жовтня) "синьо-жовті" майже точно вийдуть на ЧЄ в якості однієї з трьох найкращих збірних з других місць. Максимальний результат по очках дозволив українцям створити прекрасний запас для цього.

Читайте також Креатив найвищого рівня: форма голкіперів збірної України ідентична з варіантом Бенфіки

Подальший набір очок нашою командою також дозволить їй покращити свій рейтинг та опинитися у вищому кошику при жеребкуванні Євро-2025. Унаї Мельгоса викликав майже всіх найсильніших у цій віковій категорії.

Бражко та Ванат вже давно гравці національної збірної, а Слюбик та Батагов травмовані. Також поза заявкою опинився воротар Шахтаря Кіріл Фесюн та хавбек Лехії Антон Царенко.

Дивиться матч Англія – Україна онлайн