Донеччанам дуже важко дався старт Ліги чемпіонів. У першому турі підопічні Маріно Пушича розписали нульову нічию із італійською Болоньєю. А вже у наступному матчі "гірники" були розгромлені колишнім клубом Руслана Маліновського – Аталантою 0:3, повідомляє 24 Канал.

Читайте також Топ-пропозиція від Челсі: скільки грошей "пенсіонери" готові заплатити за Судакова

Підходять до зустрічі із різним настроєм

Арсенал поки що не знає смаку поразок – мирова із Аталантою (0:0) та перемога над ПСЖ (2:0). Чотири бали після двох турів у "канонірів".

Перед очною битвою Арсенал та Шахтар зіграли свої ігри у внутрішніх чемпіонатах. Команда Олександра Зінченка несподівано програла на виїзді Борнмуту Іллі Забарного 2:0. Шахтар ледь не втратив мінімальну перемогу над Колосом 1:0.

Історія зустрічей

Майбутня зустріч Арсенала та Шахтаря буде п'ятою в історії. Поки що у жодному із лобових поєдинків не була зафіксована нічия – по дві звитяги в обох колективів.

Вперше ці європейські команди зустрічались на одному футбольному полі у сезоні ЛЧ-2000/2001 – перемога Арсенала 3:2 та звитяга Шахтаря 3:0 у другій грі.

А востаннє ці клуби грали між собою у груповому раунді ЛЧ-2010/2011. У першому матчі того розіграшу "каноніри" розтрощили вдома "гірників" 5:1, а вже у другій грі Шахтар взяв реванш 2:1

Зверніть увагу! Матч Ліги чемпіонів Арсенал – Шахтар розпочнеться 22 жовтня о 22:00 (за київським часом).

Прогноз Favbet

Арсенал – беззаперечний фаворит даного протистояння (1,11). А от на звитягу Шахтаря коефіцієнт аж 22. Нічия, яка може стати першою в історії лобових матчів цих клубів – 10.

Подвійний шанс "гірників" (Х2: нічия або перемога) – 7.

Тотал голів більше 2,5 у матчі – 1,31. Однак не виключено, що обидва клуби не зможуть відзначитись голами – 1,64. А те, що заб'ють обидві команди – 2,27.

Більше одного гола донецького клубу оцінюють коефіцієнтом 5,50.

Чи буде у грі пенальті? Так – 2,50, ні – 1,49.

Хто із гравців матимуть найкращі шанси забити?

  • Габріела Жезуса і Кая Гаверца – по 1,85;
  • Букайо Сака – 1,95;
  • Рахіма Стерлінга та Леандро Троссара – по 2,20.
  • Георгія Судакова – 5,50.