38-річний екснападник "вовків" висловився щодо виступів українського голеадора, який виступає у складі "джалороссі". Він відзначив сильні сторони нинішнього центрфорварда римської команди.

Читайте також Довбикозалежність: ексгравець Роми назвав головну проблему "вовків" на старті сезону

Джеко похвалив Довбика

Легенда Роми та збірної Боснії й Герцоговини поділився думкою щодо гри Артема Довбика у Серії А. Адже Едін Джеко довгий час виступав у італійському чемпіонаті та знає його найкраще як ніхто інший.

Довбик був найкращим бомбардиром в Іспанії минулого року. Йому було трохи важко на початку, але він зробив те, що я – не здався, і тепер йому все дається легко. Я радий за нього,
– цитує Джеко La Gazzetta dello Sport.

Цікавий факт. Едін Джеко виступав у складі Роми з 2015-го по 2021-й роки. Боснійський нападник у 199 матчах у футболці "вовків" відзначився 85 голами.

Нагадаємо, що Артем Довбик у новому сезоні зіграв у складі "джалороссі" 9 поєдинків та відзначився 4 забитими м'ячами та однією результативною передачею. Участь українця у наступному матчі "чарівників" була під питанням.

Однак, головний тренер команди повідомив, що форвард зіграє у наступному матчі із Інтером. Дата та час проведення гри – 20 жовтня, 21:45 (за київським часом).