12 жовтня Артур Бетербієв став абсолютним чемпіоном світу, перемігши Дмітрія Бівола. Тепер боксер із канадським паспортом припустив, чи хотів би побитись із Олександром Усиком у хевівейті.

Цікаво Хитрий план від фаната Кадирова: російський боксер розповів, навіщо зробив громадянство Канади

Чи хотів би побитись із Усиком

Боксер із Росії із обережністю говорить про подібний бій, аби не створювати зайвого ажіотажу у боксерській спільноті. У коментарі російському ютуб-каналу Бетербієв несподівано похвалив українця та запевнив, що жодних конфліктів із Усиком немає.

Я цю тему взагалі не люблю, усі кажуть, що я йому заздрю, туди-сюди. Він молодець, свою роботу добре зробив, у мене ніяких конфліктів з ним немає. Я зараз скажу, що хотів би з ним побоксувати, і потім говоритимуть, що я маленький, лізу на такого крутого боксера. Не люблю ці розмови,
– заявив Бетербієв.

До слова. Артур Бетербієв – російський боксер, який у 2022-му отримав паспорт Канади. Водночас боєць є палким фанатом самопроголошеного лідера Чечні Рамзана Кадирова. Останній відвідав бій Бетербієва проти Бівола.

Якщо росіянин нещодавно провів бій, то в Усика все ще попереду. 21 грудня Олександр проведе другий поєдинок із Тайсоном Ф'юрі. Британець спробує взяти реванш в українця. Боксери знову вийдуть на ринг в Ер-Ріяді (Саудівська Аравія).