Гравець збірної України Олександр Зінченко випустив автобіографію під назвою "Вірити"

25 жовтня 2024, 11:38
Читать новость на русском

Футболіст Арсеналу вирішив детальніше розповісти про свою кар'єру та шлях до статусу чемпіона АПЛ. Наразі книга про Зінченка доступна лише англійською мовою.

Український гравець Олександр Зінченко є одним з найуспішніших футболістів в історії нашої країни. Уродженець Житомирщини вже шість років виступає в АПЛ.

До теми Зінченко підійшов до фанів Шахтаря одразу після матчу Ліги чемпіонів: що зробив гравець Арсеналу

Книга про Зіну

Зараз Зінченку 27, але гравець вже вирішив розповісти про себе ще більш детально. Олександр повідомив, що він випустив книгу-автобіографію під назвою "Вірити".

Сьогодні виходить моя книга. Для мене було великою честю мати можливість розповісти свою історію: від підліткових років, коли я грав у аматорському футболі, до честі грати за дві найвеличніші команди сучасності. Сподіваюсь, що ви побачите чесний та проникливий погляд від мене на гру, яку я люблю,
– написав Зінченко у себе в інстаграм.

Книга поки вийшла англійською мовою та вже доступна для замовлення. Раніше Олександр поділився неочікуваною інформацією, що на зорі кар'єри міг залишитись без ноги.

Нагадаємо, що Зінченко є вихованцем Шахтаря, але за дорослу команду "гірників" не зіграв ані матчу. З 2015 по 2016 роки українець виступав за російську Уфу, після чого перебрався у Манчестер Сіті.

Читайте також Зінченко завітав до роздягальні Шахтаря після матчу Ліги чемпіонів: як відреагував Пушич

Разом із манкуніанцями гравець виграв 10 трофеїв, серед яких чотири титули АПЛ. Також Зінченко виходив із МанСіті у фінал Ліги чемпіонів. У 2022 році Олександр перебрався в Арсенал, з яким двічі став віцечемпіоном Англії.