Наразі боксери готуються до реваншу, який відбудеться 21 грудня. Своїми думками щодо майбутньої битви поділився член залу боксерської слави Баррі Макгіган, повідомляє PBF.

Читайте також Хочу перемоги Тайсона, – Дюбуа про бій-реванш Усика та Ф'юрі

Однозначний прогноз

Колишній чемпіон світу назвав явного фаворита поєдинку. Він вважає, що цього разу бій не триватиме усі 12 раундів і закінчиться нокаутом.

"Тайсона нокаутують і без різниці, як він готується до цього бою. Усик може перемогти його в кожен день тижня та двічі в неділю. Олександр зупинить його у реванші.

У першому бою суддя зробив подарунок Ф'юрі, ще п'ять секунд і Усик його б нокаутував у дев'ятому раунді. Цього разу Усик доведе справу до кінця, і габарити Тайсона не зіграють тут ніякої ролі", – сказав Макгіган.

До слова. Раніше прогноз на другий бій Усик – Ф'юрі дав легендарний супертяж Ріддік Боуї. Він кардинально змінив свою думку й тепер також вважає українського чемпіона фаворитом.

Нагадаємо, що в реванші на кону не стоятиме звання абсолютного чемпіона світу. На початку літа Олександр Усик відмовився від пояса IBF, яким нині володіє Даніель Дюбуа.