"Нічний кошмар": названо єдиного бійця, який здатен влаштувати пекло Усику та Ф'юрі на ринзі

1 жовтня 2024, 11:11
Читать новость на русском

Джерело:

Boxing News

Олександр Усик і Тайсон Ф'юрі наприкінці року проведуть реванш. Ще до цього протистояння ходить чимало чуток, хто буде їх наступними суперниками.

Британський боєць Девід Прайс, який в аматорському боксі перемагав "Циганського короля", поділився думкою щодо найнезручнішого для них опонента. Він вважає, що таким беззаперечно є Даніель Дюбуа, повідомляє Boxing News.

Читайте також "Схожий на Джорджа Формана": колишній чемпіон світу назвав боксера, який нокаутує Усика

Упевненість британця зростає

За словами чинного експерта, "Динаміт" здатен дати пекельний бій головним зіркам хевівейту, у чому йому допоможе нещодавня перемога над Ентоні Джошуа.

"Дюбуа збирається влаштувати Усику та Ф’юрі пекло на рингу. Він схожий на одержимого, і бій з Усиком це довів. Олександр би не хотів знову битися з Дюбуа, він для українця ніби нічний кошмар.

Тайсон Ф’юрі? Одна річ, яку Ф’юрі не буде робити – це не буде пропускати стільки ударів від Дюбуа, скільки Ентоні, це точно, і те ж саме з Усиком. Але на реванш з Усиком Дюбуа вийде з більшою вірою, ніж на перший бій", – сказав Прайс.

До слова. Девід Прайс є бронзовим призером Олімпійських ігор-2008. Він закінчив кар'єру у 2019 році, провівши на професійному рівні 31 бій – 25 перемог, 6 поразок.

Нагадаємо, що раніше команда Даніеля Дюбуа називала пріоритетних суперників для свого боксера, першими у списку йдуть – Олександр Усик, Ентоні Джошуа та Тайсон Ф'юрі.