Цими вихідними в УПЛ відбудуться матчі 11 туру сезону 2024-2025. Центральна зустріч вікенду та всієї осені відбудеться у неділю, 27 жовтня. Київське Динамо прийматиме донецький Шахтар, повідомляє 24 Канал. Початок – о 18:00 за київським часом.

До теми Динамо – Шахтар: де та коли дивитись українське "Класичне"

Шанс для Шахтаря

Останні два сезони чемпіонат вигравав Шахтар, але цього розіграшу ситуація може змінитися. Динамо відмінно почало сезон в чемпіонаті. "Біло-сині" виграли 8 з дев'яти матчів УПЛ, ще в одному була нічия.

Тож недивно, що Динамо нині очолює турнірну таблицю УПЛ, маючи два очки переваги над Олександрією. Шахтар же навпаки не вражає на старті кампанії.

Підопічні Пушича вже встигли програти Олександрії та Поліссю, а у бою з аутсайдером Вересом розписали нічию. Після третини сезону Шахтар відстає від Динамо вже на шість очок.

Поразка в дербі може фактично викинути "гірників" з чемпіонської гонки. Враховуючи невдачі в єврокубках, звітне Класичне може стати останнім матчем Пушича на чолі Шахтаря.

Читайте також Маркевич зробив прогноз на битву Динамо та Шахтаря

Прогноз Favbet

А донеччани вперше за довгий час не є фаворитами у бою з Динамо. Перемога Шахтаря оцінюється у 3,00, тоді як успіх Динамо – у 2,45. Коефіцієнт на нічию становить 3,35.

При цьому експерти очікують на малорезультативний матч. Вірогідність "тотал більше 2,5" становить 2,11, тоді як ТМ2,5 – 1,78. Коефіцієнт на те, що обидві команди заб'ють, становить 1,85.

Відзначимо, що Шахтар не програє Динамо в останніх шести матчах. Загалом же за часів незалежності команди відіграли 104 офіційні матчі. Перевага на боці донеччан – 42 перемоги при 27-ми нічиїх та 35-ти поразках.