Журналіст виділив перевагу Шахтаря над Динамо перед українським "Класичним"

21 жовтня 2024, 17:18
Читать новость на русском

Наступний 11-й тур Української Прем'єр-ліги сезону-2024/2025 подарує футбольному уболівальнику українське "Класичне". Журналіст Володимир Звєров назвав перевагу Шахтаря над суперником зі столиці.

Динамо зіграє за підтримки власних трибун. Однак у Шахтаря буде своя перевага. Про неї розповів спортивний журналіст Володимир Звєров.

Цікаво Арсенал Зінченка спробує влаштувати негостинний прийом Шахтарю: у кого кращі шанси на перемогу

Графік єврокубків на користь "гірників"

Відомий журналіст пригадав, що напередодні українського дербі обидва клуби виступлять у єврокубках. Шахтар 22 жовтня зіграє у Лондоні проти Арсенала, а Динамо 24 жовтня зустрінеться із італійською Ромою, за яку виступає Артем Довбик.

Матч Динамо з Шахтарем буде інтригуючим, тому що "гірникам" потрібно відіграти шість очок. Вони зіграють свій виїзний поєдинок єврокубків у вівторок, а кияни свій виїзний матч проведуть у четвер. Очевидно, що Шахтар матиме перевагу у відновленні футболістів,
– сказав журналіст.

Зверніть увагу! Українське "Класичне" Динамо – Шахтар відбудеться 27 жовтня о 18:00. Це буде 190-й очний матч динамівців проти "гірників" (поки що 189 поєдинків: 82 перемоги киян, 46 мирових та 61 звитяга донеччан.

Динамо наразі лідирує у нинішньому сезоні УПЛ-2024/2025. Кияни набрали 25 балів та переважають Шахтар, який йде четвертим, на 6 очок. Між ними у турнірній таблиці розташувались Олександрія (23 бали) та Полісся (21 пункт).

Додамо, що у минулому 10-му турі УПЛ Шахтар мінімально обіграв Колос (1:0), а Динамо розтрощило Оболонь (5:1).