У нинішньому сезоні він провів лише 81 хвилину на полі у стартових семи турах АПЛ. Через це ходить чимало чуток, що лівий вінгер може змінити клубну прописку вже взимку.

Читайте також Парад найбезглуздіших помилок: у Німеччині привезли два однакові пенальті за тайм – відео фейлів

Неприємна оцінка для українця

Колишній гравець Челсі Джейсон Канді в ефірі talkSPORT висловився про перспективи Михайла Мудрика. Він розкритикував гру 23-річного українця та дав йому пораду щодо майбутнього.

"Я думаю, що Мудрик має піти в оренду. Я не бачу для нього місця в команді на цей час. Для мене він знаходиться далеко внизу ієрархії гравців Челсі. Я не бачу в ньому гравця, тому що ти знаєш, що маєш мати футбольний IQ.

Він швидкий, але іноді я відчуваю, ніби темп, його ноги занадто швидкі для його мозку, він не може досить швидко пристосуватися. У нього стільки всього під капотом, але, хлопче, він розчаровує", – сказав Канді.

До слова. Джейсон Канді є вихованцем лондонського Челсі. За "синіх" центральний захисник провів 51 поєдинок, після чого також виступав за Іпсвіч, Тоттенхем, Портсмут і Бристоль Сіті.

Зазначимо, що в усіх турнірах нинішньої кампанії Михайло Мудрик провів вісім матчів за Челсі, в яких відзначився трьома асистами. Наступний поєдинок "сині" зіграють 20 жовтня на виїзді проти Ліверпуля.