Футбольні фанати створюють неймовірну атмосферу на матчах та зазвичай є їхньою окрасою. Проте бувають випадки, коли вболівальники шкодять шоу та оточуючим.

До теми "Він лапав мене": в АПЛ розгорівся секс-скандал через домагання від власника клубу

Трагедія в день народження

Такий дикий вчинок на днях стався у Бельгії. В рамках місцевої четвертої ліги зустрічались клуби Менен та Ціллебеке. Перші не мали проблем із господарями поля, розгромивши їх з рахунком 4:0.

Справжнім героєм дня став форвард Менена Фабіо Скіфано, який оформив дубль. Додало символічності і те, що футболіст зробив це у свій день народження. Втім свято обернулось трагедією для гравця.

Після зустрічі футболісти Менена підійшли до фанатів подякувати за гру. Один із глядачів кинув на поле запалену петарду і Фабіо вирішив прибрати її подалі. На жаль, предмет вибухнув прямо в руках Скіфано.

Читайте також На фронті загинув колишній футболіст юнацької збірної України Дмитро Богачов

Гравцю надали швидку медичну допомогу, але при цьому футболіст втратив один палець. Ще два пальці залишились без однієї фаланги. Відео інциденту доступне за посиланням.


Фабіо Скіфано прибирає петарду з поля / скрін з відео

Поліція оперативно затримала правопорушника, який кинув петарду. Ним виявився 21-річний чоловік, якому тепер загрожує кримінальна відповідальність. У свою чергу Менен назавжди відсторонив його від відвідування ігор.