Ліверпуль – Челсі 2:1

Голи: Салах, 29 (пен), Джонс, 51 – Джексон, 48.

В чемпіонаті Англії відбулись матчі 8 туру сезону 2024-2025. Центральна гра вікенду відбулась в неділю, 20 жовтня. Лідер турнірної таблиці Ліверпуль приймав Челсі, пише 24 Канал.

До теми Арсенал встановив особистий антирекорд в АПЛ: що відбулось

Мудрик в ігнорі

Лондонці набрали непогану ходу на старті АПЛ, вигравши 4 з семи матчів. Проте, на жаль, Михайло Мудрик відігравав у цих досягненнях мінімальну роль, лише раз вийшовши в основі.

Цього ж разу українця взагалі не внесли у заявку на матч. Це був перший випадок у цьому сезоні, коли Мудрик опинився навіть поза лавою запасних.

Раніше Михайло був або в запасі, або ж виходив на кінець гри. При цьому жодної інформації про травму українця не надходило. Втім і без нього Челсі зміг дати бій фавориту, проте поступився.

Мерсисайдці вийшли вперед в середині першого тайму через необачні дії Колвілла. Захисник Челсі збив у своєму майданчику Джонса і Салах впевнено реалізував пенальті.

Читайте також Чемпіон Німеччини ледь не загинув під час моторошної аварії

Лондонцям вдалось відновити паритет після перерви. Кайседо розрізним пасом вивів Джексона сам на сам із кіпером і сенегалець не підві. Проте вже за дві хвилини Ліверпуль був знову попереду.

Джонс відгукнувся на подачу Салаха та забив переможний гол. Челсі так і не знайшов сили врятувати гру. Таким чином, лондонці впали на шосте місце у таблиці, а Ліверпуль залишився лідером з гандикапом в один бал перед Манчестер Сіті.