Лідер АПЛ Ліверпуль залишиться без основного воротаря на півтора місяця

9 жовтня 2024, 15:44
Читать новость на русском

Аліссон Бекер не зміг дограти матч проти Крістал Пелас в чемпіонаті Англії. Через травму бразильця Ліверпулю доведеться розраховувати на його дублерів у жовтні та листопаді.

Через насичений розклад матчів чимало топових футболістів почали отримувати травми на початку жовтня. Не обійшли втрати і англійського гранда Ліверпуль.

До теми Юрген Клопп повертається до роботи у футболі: екснаставник Ліверпуля більше не тренуватиме

Ліверпуль без воротаря

Напередодні міжнародної паузи травми зазнав основний воротар мерсисайдців Аліссон Бекер. У грі проти Крістал Пелас бразилець пошкодив підколінне сухожилля.

Відомий інсайдер Фабріціо Романо повідомляє, що Аліссон пробуде в лазареті щонайменше шість тижнів. Таким чином, Ліверпуль залишиться без свого лідера на найближчі сім матчів, його має замінити Кайомін Келлехер або ж Вітезлав Ярош.

Як раз на жовтень та листопад у команди Арне Слота намічається непростий календар. Ліверпуль битиметься з Челсі, Арсеналом, Брайтоном та Астон Віллою в АПЛ, Лейпцигом та Баєром – в Лізі чемпіонів, а також знову з Брайтоном – в Кубку ліги.

Читайте також Неочікуваний поворот за солідні гроші: легендарний суперник Челсі зацікавився Мудриком

Цього сезону Аліссон відіграв вже вісім матчів за мерсисадців, половину з них – насухо. Наразі Ліверпуль є лідером чемпіонату Англії, випереджаючи Манчестер Сіті та Арсенал на один бал. Крім того, підопічні Слота виграли обидва стартові матчі в Лізі чемпіонів.